Isnin, 18 Ogos 2014

Salam Enam Syawal

Rebutlah selagi peluang masih ada !

Syukur kehadrat ALLAH SWT dengan segala anugerah NYA.  Sudah lama saya tidak bersama anda diruangan ini. Al-HamdulilLAH,hari ini dapat bersama pada Selasa ; 23 Syawal 1435 bererti Syawal akan berakhir tidak lama lagi. Ringkasnya,kepada sesiapa hamba ALLAH  yang belum lagi "puasa enam" ,boleh dan masih berkesempatan lagi. Kecuali menghembuskan nafas malam ini. 30 Syawal ialah pada 26 Ogos pada hari Selasa minggu depan.   "Ooooooo, sudah nak habis Syawal ?" begitulah terkejut atau pura-pura terkejut dengan kepantasan masa yang membawa maksud belum lagi "puasa enam". 

Siapa yang belum lagi berpuasa enam, jika dapat mulai puasa esok hari maka orang itu hebatlah.

InsyaALLAH SWT, puasalah kerana tahun depan 1436 belum tentu kita didunia inilagi ! Juga pada akhiran Syawal  ini saya mengucapkan selamat membuat  persediaan serapi mungkin untuk mengunjungi "Rumah ALLAH SWT" bagi menyempurnakan pengabdian kepada NYA.  

Tidak lupa kepada  yang terasa terkilan kurangnya berINFAQ dibulan Ramadhan yang lalu bolehlah meneruskan sumbangan fi-sabililLAH dengan menghulurkan bantuan kepada  tabung pembinaan MASJID UTHMANI.  

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam