Jumaat, 20 November 2015

GABUNGAN MASJID dan SEKOLAH


"Al-HamduliLLAH", syukur yang tidak terhingga ....... di maklumkan disini, demi kemajuan keagamaan dan kerohanian bersama. 

Saya telah pun me"WAKAF"kan untuk tapak pembinaan MASJID UTHMANI seluas 7000 kaki persegi. 

Terkini saya me"WAKAF"kan sebahagian dari tanah berhampiran iaitu bersebelahan tapak MASJID UTHMANI untuk dua program keagamaan iaitu ; 
 (i)   Seluas 300 depa untuk sebuah SEKOLAH AGAMA DARUL ULUM AL-MUHAMMADIAH ( SMUDUA-M ) KAMPUNG KOLAM.
(ii)      Seluas 40 x 70 kaki untuk pembinaan PUSAT ASUHAN TUNAS ISLAM ( PASTI ) KAMPUNG KOLAM. 

SMUDUAM telah pun siap dibina berikutan mendapat dana dari bantuan Kerajaan Persekutuan dibawah program Sekolah Agama Bantuan Kerajaan ( SABK ), bersama Kerajaan Negeri Kelantan dibawah Yayasan Islam Kelantan. 

Manakala PUSAT ASUHAN TUNAS ISLAM baru diperingkat asas pembinaan. Saya selalu menghubungi hamba ALLAH SWT agar bantu saya bina MASJID UTHMANI. 

MASJID UTHMANI amat memerlukan kos untuk pembinaan seterusnya. Tuan Puan ...Muslimin Muslimat ... saya telah memaklumkan ... Terserah kepada budi bicara, kepercayaan hati anda kepada saya untuk meWAKILkan sebahagian sedikit dari anugerah ALLAH SWT untuk pembinaan MASJID UTHMANI. 

Tentu sekali anda telah berkebajikan cuma mungkin belum untuk MASJID UTHMANI KAMPUNG KOLAM. Belum sampai masa. Bantulah saya .... insyaALLAH ... No hp dan nombor akaun atas nama MASJID UTHMANI telah tertera diatas. 

 Terima kasih
.... maaf ... ini gambar lama ketika umur 40 ... 

 Sekian


1 ulasan:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    BalasPadam