Rabu, 4 Mei 2016

DOA DAN HARAPANMASJID UTHMANI  terbengkalai sejak 2010. Kini sudah 2016. Bererti enam tahun tiada perkembangan. Sedangkan keperluan  kepada sebuah masjid amat ketara. 

Disebelah MASJID UTHMANI, ada Sekolah Menengah Agama Darul Ulum Al-Muhammadiah. Pelajar seramai 200 orang.  

Keperluan untuk pelajar yang tinggal diasrama untuk solat amat ketara. Ditambahlagi pihak Yayasan Islam Kelantan yang menjadi pemilik sekolah agama ini menetapkan bahawa pelajarnya wajib solat dzuhur di sekolah. 

Kedudukan sekolah ini yang ketiadaan tempat untuk solat menyebabkan pelajar terpaksa solat didalam ruangan kelas yang dijadikan mussala. Ia suatu yang tidak relevan, paling tidak kerana kesesakan. Justeru, MASJID UTHMANI amat perlu disiapkan.

Saya selaku pemilik tapak MASJID UTHMANI, yang diwakafkan untuk pembinaan masjid ini, yang juga sebagai Pengerusi Pembinaan MASJID UTHMANI amat mengalukan sebarang usaha dan langkah untuk kearah pembinaan MASJID UTHMANI.

Sekian.  

1 ulasan:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    BalasPadam